Maud Rutgers tekent overeenkomst voor twee jaar

Maud Rutgers tekent overeenkomst voor twee jaar

PEC Zwolle Vrouwen heeft Maud Rutgers aan zich gebonden. De speelster wordt overgeheveld van Jong PEC Zwolle Vrouwen en tekent voor twee seizoenen.

Het voorbije seizoen speelde Rutgers, die komende zomer 18 jaar wordt, al de nodige wedstrijden in het team van trainer/coach Olivier Amelink. Veertien keer kwam de verdedigster in actie waarvan tienmaal vanaf de aftrap.


Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle Vrouwen, is blij met de contractondertekening: ,,Maud heeft in haar eerste seizoen al laten zien een aanwinst te zijn voor de ploeg. Ze heeft een goed overzicht en blijft vrijwel altijd rustig aan de bal. Dat ze ook voor Oranje O19 uitkomt onderstreept haar sterke ontwikkeling."


Maud Rutgers: ,,Het is voor mij een bijzonder moment om nu mijn eerste contract te tekenen bij de club waar ik afgelopen seizoen mijn debuut in de Azerion Vrouwen Eredivisie voor mocht maken. De komende twee jaar wil ik me verder ontwikkelen en het verleden heeft uitgewezen dat PEC Zwolle hier de ideale club voor is."