Koop je tickets voor oefenduels met AC Horsens en De Graafschap

Koop je tickets voor oefenduels met AC Horsens en De Graafschap

Op zaterdag 13 juli speelt PEC Zwolle in Wijthmen een oefenwedstrijd tegen het Deense Horsens AC. Op vrijdag 26 juli is in het MAC3PARK stadion De Graafschap de tegenstander. Voor beide duels is de kaartverkoop gestart. Hieronder lees je hoe je aan kaarten kunt komen.

PEC Zwolle – AC Horsens

Zaterdag 13 juli, 14:00 uur

De Elshof, Wijthmen


Kaarten kosten €7,50 voor volwassenen. Voor jeugd t/m 18 jaar geldt een gereduceerd tarief van €5,-. Deze kaarten zijn nu online te koop via deze link, of in de PEC Zwolle Fanshop. Ook is het mogelijk om op de wedstrijddag vanaf 13:00 uur kaarten te kopen aan de kassa in Wijthmen. Hier gelden dezelfde tarieven.


Let op: per klant(account) kunnen er maximaal vier kaarten worden gekocht.


PEC Zwolle – De Graafschap

Vrijdag 26 juli, 19:00 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Kaarten kosten €7,50 voor volwassenen. Voor jeugd t/m 18 jaar geldt een gereduceerd tarief van €5,-. Deze kaarten zijn nu online te koop via deze link, of in de PEC Zwolle Fanshop. Ook is het mogelijk om op de wedstrijddag vanaf 18:00 uur kaarten te kopen in de PEC Zwolle Fanshop. Hier gelden dezelfde tarieven.


Let op: kaartverkoop voor dit duel is uitsluitend voor thuissupporters. Per klant(account) kunnen er maximaal vier kaarten worden gekocht.