Koop je kaartje voor vrijdag

Koop je kaartje voor vrijdag

Vrijdag speelt PEC Zwolle de eerste competitiewedstrijd van 2020. De thuiswedstrijd tegen FC Utrecht is tevens de eerste eredivisiewedstrijd van het jaar, want net als de competitiestart begint ook het tweede deel in Zwolle. Koop nu je kaartje en support PEC Zwolle ook in het nieuwe jaar.

PEC Zwolle - FC Utrecht

Vrijdag 17 januari, 20.00 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor deze wedstrijd online in de ticketshop. Voor het duel tegen FC Utrecht heb je een clubcard nodig. Er kunnen in dat geval maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link. Heb je geen clubkaart? Kom dan langs in de PEC Zwolle Fanshop en schaf er één aan voor €5,- (vier jaar geldig). Ook is het mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen. Dan ben je er niet alleen vrijdag bij, maar ook in de daaropvolgende acht thuiswedstrijden van dit seizoen. Klik daarvoor hier.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online geldt er voor de wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht een clubcardverplichting. Hiermee kun je maximaal vier kaarten per persoon kopen.

 

Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar PEC Zwolle - FC Utrecht? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.

 

Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle kan je extra kaarten voor dit duel bestellen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      

 

Wedstrijddag PEC Zwolle - FC Utrecht          

Mocht het duel tegen FC Utrecht op de wedstrijddag nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.30 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier een clubcard voor nodig om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.

 

Supporters FC Utrecht

Fans van FC Utrecht zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de bezoekende club zelf.

Eredivisie partners