Influencers in Finance ontmoeten elkaar in Clubhuis Regio Zwolle

Influencers in Finance ontmoeten elkaar in Clubhuis Regio Zwolle

Het vinden van een passende financiering om te groeien, verduurzamen of innoveren is een uitdaging. Om het MKB (nog beter) vooruit te helpen met de juiste financieringsoplossing is eind vorig jaar de samenwerking ‘Influencers in Finance’ gestart. Een initiatief van de Economic Board Regio Zwolle om ondernemers en de financiële sector in Regio Zwolle te helpen. Vrijdag 12 mei vond een bijeenkomst plaats met en voor deze groep in Clubhuis Regio Zwolle.

Bij de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor PEC Zwolle waren meer dan 40 intermediairs en kredietverstrekkers aanwezig voor een (nadere) kennismaking, op uitnodiging van Economic Board Regio Zwolle i.s.m. Kennispoort Regio Zwolle en Regio Zwolle United.


De opening was aan dagvoorzitter Stefan Lohuis (directeur Rabobank IJsseldelta) met een introductie op het initiatief. Tomas Toma heette de gasten namens PEC Zwolle en stichting Regio Zwolle United van harte welkom in het Clubhuis Regio Zwolle. Middels een korte presentatie vertelde hij meer over de maatschappelijke en economische activiteiten van de club en de stichting. Ook waren er bijdrages van Chimwemwe de Gaay Fortman (Director Capital Oost NL) en Anouk Blum (algemeen directeur Energiefonds Overijssel).


De avond werd vervolgd in de skybox van Clubhuis Regio Zwolle. Daar sloot de groep aan bij de partnerbijeenkomst van Regio Zwolle United. In een uitverkocht stadion zagen zij PEC Zwolle met 3-1 winnen van Roda JC.

 

Fotografie: Zintuig Studio