HANOS en PEC Zwolle verlengen samenwerking

HANOS en PEC Zwolle verlengen samenwerking

HANOS en PEC Zwolle hebben de onderlinge overeenkomst voor de duur van twee seizoenen opengebroken en verlengd. De horecagroothandel en totaalleverancier van de horeca en bedrijvenmarkt blijft daarmee tot medio 2023 als businesspartner aan de club verbonden.

Robin Westera, vestigingsdirecteur HANOS Zwolle: ,,Bij HANOS vinden we het belangrijk betrokken te zijn bij onze regio en alles wat er speelt. Hier ontmoeten we onze klanten en leren we wat ze belangrijk vinden. Dat is ook een directe aanleiding voor de grondige verbouwing en uitbreiding die HANOS Zwolle op dit moment ondergaat, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Wie aan Zwolle denkt, denkt aan PEC. Een echt icoon van onze regio. Wij zijn er dan ook trots op dat we ons de komende jaren weer aan PEC Zwolle verbinden.”


Jurian Meijntjes, salesmanager PEC Zwolle: ,,HANOS en PEC Zwolle werken inmiddels jarenlang samen en dat bevalt beide partijen uitstekend. Dat HANOS juist in deze tijd de overeenkomst verlengt is ontzettend waardevol voor de club en toont veel vertrouwen. Ik wil Robin en zijn team daar hartelijk voor bedanken en ik hoop dat we elkaar zo snel als mogelijk weer kunnen ontmoeten bij de wedstrijden.”

Divisiepartners