Haal nu het nieuwe PEC Zwolle Clubmagazine

Haal nu het nieuwe PEC Zwolle Clubmagazine

Het nieuwe PEC Zwolle Clubmagazine is uit. Boordevol verhalen uit alle hoeken van de club. Aanvoerder Bram van Polen nam ditmaal het voorwoord voor zijn rekening.

Bram van Polen: ,,Het seizoen is inmiddels in volle gang. Na de pijnlijke degradatie vorig seizoen, zijn we vol goede moed begonnen aan seizoen 2022-2023. Een seizoen waarin wij maar één doel hebben; zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie mét jullie. En over support, thuis en uit, hebben we niet te klagen. Menig uitduel hebben wij door jullie ervaren als een thuiswedstrijd. Het lijkt soms heel normaal, maar het is eigenlijk heel bijzonder dat jullie ons zo enorm zijn blijven steunen. Juist op de momenten dat het wat minder loopt, hebben we jullie nodig. Het blijft namelijk een competitie met goede tegenstanders, waarin we elk weekend top moeten zijn om resultaten te halen. Ik spreek namens de hele spelersgroep als ik zeg dat wij heel blij zijn met deze loyaliteit en samen met jullie gaan we vol door op de ingeslagen weg."


In het nieuwe magazine lees je interviews met trainer/coach Dick Schreuder, maar ook met onder anderen Sam Kersten die na lang revalideren weer terug is bij de selectie, Bart van Hintum, die deze zomer weer terugkeerde in Zwolle en Thomas Beelen. Uiteraard komen ook PEC Zwolle Vrouwen, de PEC Zwolle Voetbalacademie en Regio Zwolle United aan bod.


Gratis af te halen

Het PEC Zwolle Clubmagazine is gratis af te halen in de PEC Zwolle Fanshop, op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00 uur.