Smaakvol partnerdiner Regio Zwolle United

Smaakvol partnerdiner Regio Zwolle United

Een topavond tijdens PEC Zwolle - TOP Oss (4-1) voor de maatschappelijk partners van Regio Zwolle United. Zij troffen elkaar in de Derde Helft van Lumen Hotel & Events die omgetoverd was in prachtige blauwwitte sferen.

De partners werden welkom geheten door Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United). Hij gaf een vooruitblik op het jaar 2023, ook in het perspectief van het beleidsplan 2020-2024. Hij bedankte de collega’s en partners voor hun enorme inzet voor de activiteiten en projecten. 

 

De partners kregen aansluitend een heerlijk diner voorgeschoteld door Lumen Hotel & Events en gingen gezellig met elkaar in gesprek. Gea Luttels (coördinator PEC Zwolle United) presenteerde tussen de gerechten door enkele stellingen, waarover de partners met elkaar over van gedachten wisselden. De afsluiter was aan Bram van Polen, die door een blessure niet kon spelen. Met een oppeppende voorbeschouwing zorgde hij voor de juiste warming-up: de partners gingen goed voorbereid naar de wedstrijd. 

 

De avond werd voortgezet in de volgepakte skybox van Clubhuis Regio Zwolle. In een gezellige ambiance zagen de partners PEC Zwolle winnen van TOP Oss. Eindstand: 4-1 winst en een topavond!


Fotografie: Theo Smits