Programma PEC Zwolle Open Dag

Programma PEC Zwolle Open Dag

Op zaterdag 9 juli organiseert PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersclub PEC Zwolle de Open Dag. Op deze middag gaan de poorten van het stadionterrein wagenwijd open en kan iedereen, jong en oud, een kijkje nemen bij de club van de regio.

Start 13.00 uur

Zaterdagmiddag om 13.00 uur start de Open Dag en is het mogelijk om een kijkje te nemen in en om het stadion waar van alles te doen is. Zo is er een rondleiding door het stadion, vinden er persconferenties plaats met spelers en speelsters van PEC Zwolle (Vrouwen) waarbij jij de vragen mag stellen. Er kan een kijkje worden genomen in de spelersbus en er is een heuse voetbalrodeo. Ook kan er gegamed worden met esporters Kaj Slobbe en Jason Glas, kun je een goal bouwen bij Hornbach en zijn er diverse andere activiteiten zoals een pannakooi en voetbalflipper.


Handtekeningen en merchandise

Natuurlijk lopen ook alle spelers, speelsters en trainers de hele middag in en om het stadion. Scoor bij hen je selfie of handtekening of maak een gezellig praatje. Uiteraard is er ook weer van allerlei merchandising te koop.


Spelerspresentatie als afsluiting

De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de spelerspresentatie die aanvangt om 16.15 uur. Stadionspeaker Marco ten Kate stelt dan alle spelers voor het komende seizoen aan je voor. Mocht je zaterdag 9 juli nog niet genoteerd hebben in je agenda, doe dat dan snel en zorg dat je die middag naar het MAC3PARK stadion komt.


De PEC Zwolle Open Dag wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:


Regio Zwolle United / PEC Zwolle United

Supportersclub PEC Zwolle

Lumen Hotel & Events

Home of esports

McDonald’s Heerde, Kampen, Zwolle

Go-Kids

Hornbach

Roscom

SportService Zwolle

Gebo Tours

Craft

Scania

PEC Zwolle Werkt

Mini Soccerbal

Rabobank

Peakz Padel

Quades

FEU Zwolle

De Goede Keus

Smash AV

Wensink Mercedes Benz en Ford

Prokino

Funzone (Krazy Kangaroo)

Voetbalshop

JVPRO

Bricks by Arjan 

Divisiepartners