PEC Zwolle haalt ervaren Sherel Floranus binnen

PEC Zwolle haalt ervaren Sherel Floranus binnen

Sherel Floranus is speler van PEC Zwolle. De 26-jarige rechtervleugelverdediger wordt per direct overgenomen van Almere City FC en tekent in Zwolle een contract tot de zomer van 2027.

Floranus speelde het afgelopen seizoen voor Almere City FC, dat hem na een kort avontuur in Turkije had gecontracteerd en droeg daar ook de aanvoerdersband. Daarvoor maakte de rechtsback indruk bij sc Heerenveen en Sparta Rotterdam. In totaal heeft Floranus 151 duels in de Eredivisie achter zijn naam staan.


Sherel Floranus: ,,Ik ben heel blij met mijn overgang naar PEC Zwolle. Met Gerry en Johnny, die ik al ken van mijn tijd in Friesland, heb ik prettige gesprekken gevoerd. Zij hebben mij direct overtuigd om naar PEC Zwolle te komen. Nu ik hier ben wil ik mezelf gelijk laten zien, te beginnen aanstaande zondag tegen Heracles Almelo. Ik hoop alle supporters dan ook te zien. Laten we er samen een prachtig seizoen van maken.”


Gerry Hamstra, technisch directeur PEC Zwolle, over de nieuwe aanwinst: ,,Sherel is een leider en heeft de broodnodige ervaring opgedaan in de Eredivisie. Hij kan het team verder helpen in het proces, is fit en is dus direct een toegevoegde waarde voor onze selectie. Bij deze willen we Sherel welkom heten in Zwolle en veel succes toewensen.”