Kom zaterdag naar de PEC Zwolle Open Dag

Kom zaterdag naar de PEC Zwolle Open Dag

Aanstaande zaterdag (6 juli) is het eindelijk zover: de PEC Zwolle Open Dag. Vanaf 12:30 uur kun je in en om het MAC3PARK stadion van alles doen. De middag eindigt met de traditionele spelerspresentatie. Bekijk hieronder de plattegrond voor het volledige programma en kom zaterdag naar het stadion om de magie van PEC te beleven.

Speciaal: ontwerp de nieuwe aanvoerdersband

Om 12.30 uur wordt de Open Dag speciaal geopend en is er in en om het stadion werkelijk van alles te doen voor de duizenden bezoekers die het MAC3PARK stadion bezoeken. Nieuw dit jaar is dat kinderen zelf een aanvoerdersband kunnen ontwerpen, waarbij uiteindelijk één ontwerp ook daadwerkelijk in productie wordt genomen en zal worden gedragen door de aanvoerder van PEC Zwolle bij een wedstrijd in het nieuwe seizoen.


Magie van PEC: foto’s in de kleedkamer en speciale kidspersconferentie

De meest bezochte activiteiten zullen ook dit jaar ongetwijfeld weer de rondleiding door het stadion en de kinderpersconferenties zijn. Bij de rondleiding krijg je een uniek kijkje achter de schermen en kom je op plekken die gedurende het seizoen en op wedstrijddagen niet te bezichtigen zijn zoals de kleedkamer, de mixed zone waar alle interviews worden afgenomen, de dug-outs aan de rand van het veld en het spelershome. Bij de kinderpersconferenties kun je spelers, speelsters en trainers werkelijk alles vragen wat je maar wil. Verder zijn er tal van andere grote en kleine activiteiten op het stadionterrein en kan er ook dit jaar een kijkje worden genomen in de prachtige spelersbus. 

 

Ontmoet spelers en scoor handtekeningen

Tijdens de Open Dag ontmoet je spelers, speelsters en de technische staf. Ga met hen op de foto, scoor je handtekeningen of stel jouw vragen aan jouw favoriete speler of speelster.

 

Spelerspresentatie als afsluiting

De dag wordt traditiegetrouw afgesloten met de spelerspresentatie. Stadionspeaker Marco ten Kate stelt dan alle spelers voor het komende seizoen aan je voor. Uiterlijk om 16:30 uur is de PEC Zwolle Open Dag afgelopen.

BEKIJK HIER DE PLATTEGROND