PEC Zwolle Businessclub

PEC Zwolle Businessclub

PEC Zwolle groeit. Met de bekertriomf, winst van de Johan Cruijff Schaal, het debuut in Europa en de hoogste eindklassering (nummer zes van de Eredivisie) in het seizoen 2014-2015 speelde de club zich in de kijker van voetbalminnend Nederland.

Het MAC³PARK stadion is hét middelpunt voor sponsoren uit de Regio Zwolle en wijde omtrek. De plek waar handen worden geschud, connecties worden gemaakt en onderhouden en natuurlijk de locatie waar een mooie pot voetbal kan worden bekeken. Met ruim 600 bedrijven in ons zakelijke netwerk is PEC Zwolle Business het grootste zakelijke netwerk van de Regio Zwolle.

Ook buiten wedstrijddagen is er van alles te doen op zakelijk gebied. Te denken valt aan: de sPECtakel businessparty, businessclubavonden, golfdagen, het fitnessontbijt en het trainingskamp in januari. Daarnaast is er ook nog het PEC Zwolle Businessclubteam (voetbal) en het PEC Peloton (wielrennen) waar u zich bij kunt aansluiten.

Bekijk de brochure

Contact

Wij gaan graag samen met u in gesprek om te kijken waar uw behoeften liggen en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt te allen tijde en geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te mailen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038 453 49 48.

Neem contact op

Eredivisie partners