Wedstrijdsponsorschappen

Wedstrijdsponsorschappen

Onze wedstrijdsponsorschappen zijn een prachtige mogelijkheid voor extra merkbekendheid en unieke communicatie tijdens een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. Met business seats op de hoofdtribune, volop zichtbaarheid via PEC Zwolle media, communicatie in het stadion en in elk pakket een uniek wedstrijditem wordt het gegarandeerd een succesvolle en onvergetelijke middag of avond.

Per wedstrijd hebben wij drie verschillende sponsorschappen beschikbaar:


Wedstrijdsponsor

Maximale zichtbaarheid van uw merk én een volledig verzorgde middag voor zes personen. Als aandenken aan deze middag of avond ontvangt u na afloop van de wedstrijd een ingelijst, gesigneerd wedstrijdshirt. Overhandigd door de Man of the Match. Lees verder


Balsponsor

Als officiële wedstrijdbalsponsor ontvangt u na afloop de wedstrijd, uit handen van de Man of the Match, de officiële wedstrijdbal inclusief fotomoment. De wedstrijd bekijkt u vanaf luxe business seats, ter hoogte van de middenlijn. Lees verder.


Aanvoerdersbandsponsor

Als sponsor van de aanvoerdersband ontvangt u na de wedstrijd een uniek item: een gesigneerde, wedstrijdgedragen aanvoerdersband in een speciale box. Deze wordt na de wedstrijd uitgereikt door de Man of the Match. Lees verder.


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze wedstrijdsponsorschappen? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze commerciële afdeling door een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038-453 49 48.

Eredivisie partners