Ticketinformatie PEC Zwolle - SC Heerenveen

Ticketinformatie PEC Zwolle - SC Heerenveen

Op zaterdag 5 oktober speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd bij sc Heerenveen. Dit duel, op een dik half uur rijden van Zwolle, is inmiddels in de verkoop gegaan. Schaf nu jouw kaarten aan online, of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop.

 

sc Heerenveen - PEC Zwolle

Zaterdag 5 oktober, 20.45 uur

Abe Lenstra stadion, Heerenveen

 

Busreis

Kaarten kosten €25,00,- per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50,-. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zaterdag 5 oktober om 18.45 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.

 

Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar het Abe Lenstra stadion af te reizen. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost slechts €10,00. Omwisselen van de kaarten kan op de parkeerplaats bij het gastenvak van het stadion in Heerenveen (P5a). Vanaf het auto-parkeerterrein geldt een verplichte looproute naar de ingang bussluis. Via deze bussluis bereik je de toegangscontrole van het gastenvak.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 4 oktober 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.

 

Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Heerenveen afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Heerenveen is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Heerenveen alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Heerenveen voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

Eredivisie partners