Vriendelijk Verhaald

Vriendelijk Verhaald

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Andrik van de Weerdhof van Vriendelijk Verhaald.

1 Wie bent u?

Ik ben Andrik van de Weerdhof, kom uit Amersfoort en ben eigenaar van Vriendelijk Verhaald. 

 

2 Wat doet uw bedrijf?

De hoofdmoot van Vriendelijk Verhaald is incasso. We focussen ons hierbij op klantretentie en het zo snel mogelijk in kaart brengen van de redenen van niet betalen, zodat herhaling wordt voorkomen en bestaande problemen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. 


Daarnaast verzorgen wij onder andere begeleiding vanaf het accepteren van nieuwe klanten (wil je eigenlijk wel zaken met ze doen?) tot aan debiteurentrainingen (hoe houd je zoveel mogelijk geld inhouse?) en analyses van betalingsuitval (waar gaat het mis en kan dit voorkomen worden?). Eigenlijk doen wij alles om ervoor te zorgen dat je facturen op tijd betaald worden en blijven.


3 Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Omdat we graag het nuttige met het aangename verenigen. Bij Vriendelijk Verhaald waren (gezien onze locatie denk ik) de meningen nogal verdeeld tussen PEC Zwolle en FC Utrecht. We zijn toen een aantal wedstrijden gaan bekijken, sfeer proeven en uiteraard gekeken naar de omvang en activiteit van de businessclubs en tsja, dan moeten wij blauw-wit als kleur bekennen.

 

4 Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Ik heb zo niet een specifieke herinnering die ik naar voren zou willen brengen, er zijn er een hoop. Maar de rode lijn is toch wel de mensen. Ik heb vooral betrokken mensen ontmoet, die recht door zee zijn. Ze winden er geen doekjes omheen, maar vinden elkaar allemaal in de liefde voor de club. Prachtig toch? 

 

5 Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Welk bedrijf niet? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Meer informatie 

Vriendelijk Verhaald

Eredivisie partners