Volvo Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Erik van de Maat van Volvo Nieuwenhuijse.

Wie bent u?  

Erik van de Maat. Woonachtig in Dalfsen en werkzaam als vestigingsmanager voor Volvo Nieuwenhuijse.


Wat doet uw bedrijf?    

Volvo Nieuwenhuijse is een familiebedrijf met zes vestigingen en al dertig jaar dealer van het merk Volvo. We hebben vestigingen in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Meppel, Zutphen en Heerde. Als één van de grootste Volvo dealers van Nederland houden we ons bezig met de verkoop en het onderhoud van Volvo personenwagens. Voor alle mobiliteit vraagstukken, zoals lease en private lease, bieden wij totaaloplossingen, zowel voor de particulier als de zakelijke markt. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Volvo Nieuwenhuijse doet veel aan sportsponsoring. In ons verspreidingsgebied ondersteunen we 11 hockeyclubs met de unieke Clubbonus, daarnaast doen we veel met fietsen en zijn we natuurlijk al jarenlang mobiliteitspartner in het schaatsen. Eerst bij TVM en de laatste jaren bij Team Plantina, het team van o.a. Ronald en Michel Mulder.


En natuurlijk zijn we al jarenlang trouwe sponsor van PEC Zwolle. Sport verbroedert niet alleen, het brengt je ook in contact met mensen die een raakvlak hebben. Buiten de leuke wedstrijddagen is PEC Zwolle een club die voor haar sponsoren actief probeert mensen met elkaar in contact te brengen. Zo ben ik zelf o.a. actief in het PEC Peloton, een goed initiatief waarbij businessleden niet alleen werken aan hun conditie maar ook fietsen om goede doelen te ondersteunen of op hun racefiets leuke uitwedstrijden te bezoeken. Een geweldig leuk initiatief!


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Met stip op 1: het winnen van de KNVB Beker.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Ik denk dat het goed is voor iedere ondernemer of onderneming om zich aan te sluiten bij een regionaal sterk netwerk. Niet alleen voor de eigen business, maar juist ook vanuit het maatschappelijk oogpunt. PEC Zwolle heeft ons de laatste jaren laten zien dat het verbindend actief is.


Meer informatie 

Volvo Nieuwenhuijse

Eredivisie partners