Vilton B.V.

Vilton B.V.

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vier vragen maakt u kennis met onze sponsoren. Hieronder de antwoorden van Alexander de Vries, Commercieel directeur van Vilton B.V.

Wat doet uw bedrijf? 

Vilton B.V. levert de kennis, oplossingen, productsystemen en diensten om bouwprojecten optimaal te laten verlopen. Vilton helpt aannemers om gebouwen waterdicht, luchtdicht en thermisch geïsoleerd te maken. Daarnaast is Vilton expert op het gebied van opleggen en akoestiek om gebouwen stil te maken. 


Advies, engineering en eigen montage plus garantie typeren onze manier van werken. Alle materialen die we leveren zitten op plekken in een gebouw waar je later niet of slecht bij kunt. Wij helpen faalkosten te voorkomen. Wij zijn partner van architect, constructeur en aannemer en werken samen aan een optimaal bouwproces en tevreden gebruikers. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle? 

De ongedwongen sfeer, de gastvrijheid van de medewerkers en de goed georganiseerde Businessclub van PEC Zwolle spreken ons zeer aan. Ik kende de club persoonlijk al langer als seizoenkaarthouder en heb het virus overgebracht op mijn collega’s. Vilton is erg geïnteresseerd in de events die georganiseerd worden om daar ons netwerk te vergroten en nieuwe mensen te leren kennen. Uiteraard vinden we het erg belangrijk om onze klanten kwalitatief goed voetbal te laten zien. Dat is tot nu toe uitstekend gelukt. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle? 

Uiteraard allereerst de bekerwinst in 2014. Dat was echt top! Daarnaast alle mooie (gewonnen) wedstrijden tegen Feyenoord en Go Ahead Eagles in het bijzonder. 


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien? 

Het liefst zoveel mogelijk bouw gerelateerde bedrijven. Maar iedereen met een voetbalhart en evt. bouwplannen is voor ons interessant. 


Meer informatie

Vilton B.V.

088 8877122

Eredivisie partners