The College Development Centre

The College Development Centre

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Willem Jüttner van The College Development Centre.

Wie bent u?  

Willem Jüttner, directeur van The College Development Centre gevestigd in Zwolle. 


Wat doet uw bedrijf?    

Bij The College Development Centre stellen wij organisaties, teams en werknemers in staat om vanuit hun natuurlijke kracht succesvol te zijn. Wij geloven dat het investeren in mensen op basis van natuurlijke talenten en drijfveren leidt tot meer motivatie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en functioneel gedrag. Het werken vanuit natuurlijke kracht zorgt niet alleen voor meer energie bij de werknemers, maar ook voor een verhoging in de efficiency en werkresultaten.  


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Sinds de vestiging van ons bedrijf in het jaar 2008 zijn we nauw betrokken met de regio Zwolle. Om de verbinding te blijven behouden met de regio vinden wij het belangrijk om te investeren in relaties en hierdoor te inspireren en geïnspireerd te worden. De gastvrijheid, sfeer en warmte die PEC Zwolle uitstraalt, passen bij zowel ons bedrijf als bij mij persoonlijk. Daarnaast ben ik ook nog eens een voetballiefhebber. Een win-win situatie.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

De ongedwongen sfeer binnen de club én de gedrevenheid van de businessclub om de juiste verbindingen tussen ondernemers te leggen spreken ons zeer aan. De laagdrempeligheid maakt dat het voor ons ieder bezoek weer als een feestje voelt.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Bedrijven die net als wij geven om de ontwikkeling van mensen. Wij willen graag organisaties helpen om succesvoller te worden door een plezierige werkomgeving te creëren waar iedereen gebruik maakt van zijn of haar kracht. Met deze bedrijven komen wij graag in contact. Tot op heden hebben wij al mooie gesprekken mogen voeren met een aantal leden van de businessclub.


Meer informatie 

Benieuwd naar onze diensten? Kijk dan eens op onze website www.tcdc.nl of spreek ons aan tijdens de eerst volgende thuiswedstrijd. Tot snel!

Eredivisie partners