TeamValue

TeamValue

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Anton Cnossen van TeamValue.

,,Voetbal laat veel zien over hoe we als bedrijf met elkaar samenwerken. Onderling vertrouwen, inzicht in het spel en denkwerk onder hoge druk. Dat spel fascineert ons. PEC Zwolle gaat nóg verder en zet zich in voor een gezonde toekomst van onze kinderen. Daarom sponsoren wij PEC Zwolle."

Wie bent u?  

Anton Cnossen


Wat doet uw bedrijf?    

Onze klanten zijn bedrijven die met behulp van een Agile manier van werken hun klanten beter van dienst willen zijn. Wij helpen deze bedrijven bijvoorbeeld met applicaties waarop ze 24/7 moeten vertrouwen. Wij zetten de architectuur neer, we implementeren BizDevOps, een Agile manier van werken en onze mensen werken actief mee in (project)teams om het gewenste resultaat te behalen.


Uniek is ons gamification platform TeamNow.nl. Daarmee maken we gedrag en resultaat op een leuke manier inzichtelijk en versnellen we de weg naar het gewenste resultaat.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Voetbal laat veel zien over hoe we als bedrijf met elkaar samenwerken. Onderling vertrouwen, inzicht in het spel en denkwerk onder hoge druk. Dat spel fascineert ons. PEC Zwolle gaat nóg verder en zet zich in voor een gezonde toekomst van onze kinderen. Daarom sponsoren wij PEC Zwolle.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Mijn leukste herinnering is de bekerfinale. Totaal onverwachte winst en een prachtige volksoptocht vanuit Zwolle.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Allego


Meer informatie 

TeamValue

Eredivisie partners