PEC Zwolle Street League

PEC Zwolle Street League

De PEC Zwolle Street League is een straatvoetbaltoernooi dat georganiseerd wordt door PEC Zwolle, SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Dit voetbalseizoen vindt er vier keer een event plaats op verschillende locaties in Zwolse wijken. Naast het sportieve aspect heeft de activiteit met name ook het doel om de sociale cohesie in de wijk te vergroten.

Word de King of the Court! Het eerste event vindt plaats op het Cruyff Court in Holtenbroek en is voor alle jongeren in Zwolle van 12 t/m 18 jaar oud. Bekijk hier de nieuwe promovideo met Chardi Landu, Gabi Caschili en Younes Taha.


📍 Cruyff Court, Holtenbroek

🗓 Vrijdag 18 november

⏰ 15.30 - 18.30 uur


Let op! Zorg dat iedereen uit je team van dezelfde leeftijdscategorie is.


Aanmelden

Meld je nu aan via het onderstaande formulier met een team van 5 t/m 8 spelers. Er is plek voor maximaal 20 teams (vol = vol) en aanmelden kan t/m uiterlijk vrijdag 11 november. Na aanmelding ontvangen jullie uiterlijk maandag 14 november een e-mail met de belangrijkste informatie.


Kom gezellig langs

Naast het toernooi zijn er ook gave side-events waaraan je kan deelnemen. Ook wanneer je niet deelneemt aan het toernooi. En uiteraard kan je ook gewoon een kijkje komen nemen en gezellig een praatje maken met de andere bezoekers.

Inschrijving gesloten

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de PEC Zwolle Street League. Alle deelnemers ontvangen meer informatie via de mail. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kan je contact opnemen met Christian Mol via cmol@peczwolle.nl

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023