Stella Fietsen

Stella Fietsen

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Tonnie van den Hoorn van Stella.

Wie bent u?  

Tonnie van den Hoorn, ik vertegenwoordig ons mooie bedrijf Stella bij PEC Zwolle.


Wat doet uw bedrijf?    

Wij produceren, verkopen en leveren de beste elektrische fietsen voor de beste prijs. Zonder dure tussenhandel en dat voordeel geven we aan onze klanten! Wij gaan dus verder dan alleen een fiets alleen. Het is de service, de kwaliteit en de manier waarop wij contact hebben met onze klanten wat Stella zo onderscheidend en bijzonder maakt. Een uniek concept.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

Wij zitten in dezelfde regio, wij hebben beiden serieuze ambities en PEC Zwolle is een mooie club. Daarnaast heeft PEC Zwolle een gezellige en een actieve businessclub, waarin het prima mogelijk is ons zakelijk netwerk verder uit te breiden.


De binding van PEC Zwolle met de regio, waarin ook onze roots liggen, is zeer goed te noemen en het voelt goed om ons steentje te kunnen bijdragen aan het realiseren van de doelen die PEC Zwolle heeft.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Wij zijn net ingestapt, dus dat is nu nog lastig te zeggen. Laten we zeggen dat de mooiste herinnering nog moet komen: onze Europese ambities waarmaken. Ik vond de passie en betrokkenheid van de businessclubleden trouwens prachtig om te zien tijdens de (helaas onterecht verloren) thuiswedstrijd tegen PSV. Daar kan menig Eredivisieclub jaloers op zijn.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Ieder bedrijf dat op zoek is naar een betaalbare oplossing voor een mobiliteit vraagstuk, is wat mij betreft meer dan welkom. In ons concept is maatwerk prima mogelijk en hierover informeren wij organisaties graag. Maar uiteraard is dit geen noodzaak, het is en blijft fascinerend om met ondernemers te praten en van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen.


Meer informatie 

Stella

Eredivisie partners