Stadionexposure

Stadionexposure

Het MAC³PARK stadion biedt mogelijkheden voor landelijk en regionaal bereik. Daarbij is het mogelijk om heel gericht, op gerichte doelgroepen en in specifieke tijdsperiodes, maximale bekendheid rondom merk- of themacampagnes te realiseren.

On-tv stadionexposure

Via on-tv mogelijkheden bereikt u naast onze stadionbezoekers ook de tv-kijkers en creëert u landelijk bereik. On-tv stadionexposure is onder meer zichtbaar tijdens live wedstrijden van de Eredivisie op ESPN en de KNVB Beker (inclusief voor- en nabeschouwing), de samenvattingen van de Eredivisie op de NOS, de KNVB Beker op Veronica en de belangrijkste praat- en sportprogramma’s zoals: Studio Voetbal, Goedemorgen Eredivisie op ESPN en Veronica Inside.


  1. LEDboarding
  2. Highboarding
  3. Virtual carpet
  4. Backdrops

Off-tv stadionexposure

Met vaste boarding en onze videowall in het stadion bent u iedere thuiswedstrijd in beeld bij onze duizenden bezoekers. De videowall aan de Ceintuurbaan-zijde van het stadion zorgt voor een nog breder bereik in de regio door de gemiddeld 50.000 automobilisten die dagelijks langs het stadion rijden.


  1. Vaste boarding
  2. Videowalls
  3. Lichtmastdoeken


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over onze stadionexposure? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze commerciële afdeling door een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl of te bellen naar 038-453 49 48.

Eredivisie partners