Sportverlichting.com

Sportverlichting.com

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week worden de spotlights vervangen voor ledlampen, want sportverlichting.com is de sponsor die deze week centraal staat.

1. Wie bent u?

Martin Bolderman, 31 jaar, opgegroeid in Wilp, gestudeerd in Zwolle en sinds 2016 actief met het verduurzamen van sportclubs.


2. Wat doet uw bedrijf?

Als je op een sportveld staat en je kijkt omhoog, dan zie je van die energieslurpende lampen op de masten zitten. Deze vervangen wij voor led-verlichting. De club bespaart meer dan de helft aan energie en onderhoud en heeft een mooie upgrade van lichtopbrengst. Ook regelen we de subsidies. Het is voor een vereniging erg interessant om over te stappen naar led.

 

3. Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Omdat ik in de sportwereld actief ben, vind ik het belangrijk om een deel van de omzet terug te geven aan de sport. Wij zijn met het bedrijf sponsor van verschillende sportclubs door het hele land (tennis, voetbal, hockey, etc.). Hiermee zijn de clubs geholpen, maar wij natuurlijk ook in de vorm van zichtbaarheid en het achterliggende netwerk. 

 

4. Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

Die gaat nog komen! Het moment dat PEC Zwolle de overstap maakt naar led-verlichting. Niet alleen heb je beter licht in het stadion, ook kunnen we lichtshows geven voorafgaand aan een wedstrijd. Hoe cool is dat?!

 

5. Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Bedrijven die affiniteit met sport hebben en ook iets te bieden hebben aan sportclubs. Mijn collega’s en ik stellen graag ons netwerk open en wellicht ontstaat er een mooie samenwerking uit.

Eredivisie partners