Hoofdsponsor Molecaten

Hoofdsponsor Molecaten

Molecaten

Molecaten; Grenzeloos genieten op de beste vakantieplekjes. Onze prachtige campings en vakantieparken liggen aan de kust, in de bossen of direct aan het water. De mogelijkheden voor kamperen of het huren van een huisje of bungalow zijn eindeloos; luxe, knus, rustig of juist met veel vermaak. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen.

Vakantie; daar krijgt gelukkig niemand ooit genoeg van! Bij Molecaten heeft u voor uw korte of lange vakantie keuze uit campings en vakantieparken te midden van de mooie natuur in Nederland en Hongarije. Zowel kampeerders als liefhebbers van iets huren (denk aan een bungalow, chalet of een safaritent) vinden bij Molecaten een vakantie waar naar uitgekeken kan worden!      

Bij Molecaten is geen park hetzelfde. Ons aanbod bestaat uit kleinschalige en rustige parken, waar het aanbod aan faciliteiten bewust beperkt is gehouden, tot grotere parken met alle mogelijke voorzieningen als zwembaden en avontuurlijke outdoor attracties. Hierdoor is er altijd een camping of vakantiepark die bij u past. Voor welk Molecaten park in Nederland of Hongarije u ook kiest; u ervaart er altijd en overal de sfeer van een familiebedrijf. Stuk voor stuk zijn het parken voor de mooiste vakanties en leukste herinneringen.

Grenzeloos genieten noemen we dat. Welkom bij Molecaten!     


Tim Slager

- Tim Slager

Vakantie; daar krijgt gelukkig niemand ooit genoeg van!

Eredivisie partners

pec zwolle t-shirts