Synopia B.V.

Synopia B.V.

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Wouter Goedvriend van Synopia B.V.

Wie bent u?  

Mijn naam is Wouter Goedvriend en ik ben ondernemer, waarbij ik naast het ondernemen met name rollen als Enterprise, Business en IT architect vervul bij diverse bedrijven. Mijn klanten zijn met name de grotere bedrijven in verschillende branches (Energie, Uitzend, Overheid en Semioverheid). Naast het helpen van bedrijven op IT architectuur gebied werk ik samen met andere ondernemers en dat bevalt me erg goed.  


Wat doet uw bedrijf?   

Synopia B.V. is het bedrijf wat staat voor architectuur op IT gebied, agile coaching en analyse. Vanuit de kracht van het relatie netwerk zorg ik dat mijn klanten bediend worden met de juiste architectuur expertise op het juiste moment, zodat ze merkbaar beter in control zijn. Synopia B.V. is meestal voor een langere periode (gemiddeld 2 jaar) aan een klant verbonden om het opzetten van het architectuur proces goed te kunnen uitvoeren en begeleiden.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?   

PEC Zwolle is voor mij een kans om ondernemend Zwolle op sportief gebied te kunnen ontmoeten. Voetbal bij PEC Zwolle is in wezen een groot netwerk dat zeer interessant is voor mij als ondernemer. Ik heb er al verschillende contacten opgedaan en bestaande contacten er goed mee kunnen onderhouden.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

De contacten met de mensen van PEC Zwolle en de wil om de club als onderneming goed neer te zetten en daarmee een aangename partner zijn om mee samen te werken.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Hier benoem ik graag mijn partnerschap met Sycade. Synopia en Sycade zijn partners en vullen elkaar perfect aan. We bedienen gezamenlijk klanten die dat als zeer prettig ervaren. Synopia verzorgt de architectuur en Sycade de technische implementatie van de gevraagde oplossingen.

Eredivisie partners