CTS GROUP

CTS GROUP

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Edwin Beentjes van CTS GROUP.

Wie bent u?   

Ik ben Edwin Beentjes, directeur van CTS GROUP en groot voetbalfan.

 

Wat doet uw bedrijf?     

CTS GROUP staat voor topkwaliteit in Europese distributie en (e-commerce) logistiek. Vanuit ons logistieke verzamelcentrum onder de rook van Schiphol verzorgen wij palletdistributie door heel Europa. Daarnaast zijn wij ook de partner voor diverse logistieke activiteiten, zoals: opslag, voorraadbeheer en value added services. Een unieke productlijn en een persoonlijke aanpak, dat is onze kracht. Al 23 jaar!


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?     

Bij CTS GROUP dragen we sport een warm hart toe. We steunen dan ook diverse clubs en initiatieven die dit stimuleren. Dit varieert van de tennisvereniging op de hoek tot meerkampster Anouk Vetter. Ik woonde in Nieuwleusen, dus dan is ook de stap naar PEC Zwolle snel gemaakt. Daarnaast zetten we bij CTS GROUP veel in op relatiemarketing. We vinden het belangrijk om waardevolle relaties te creëren met onze klanten. Af en toe een informele afspraak hoort hier ook bij. Dankzij onze sponsorschap hebben we al veel relaties van een wedstrijd van PEC Zwolle mogen laten genieten. Bovendien zijn de evenementen bij PEC Zwolle altijd goed georganiseerd. Er heerst een goede sfeer en het is een fijne ambiance om gasten te ontvangen. Je merkt dat PEC Zwolle haar sponsoren waardeert en dat maakt het sponsoren ook weer leuker.  


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?     

Dat moet toch wel de uitwedstrijd van de Europa League Sparta Praag – PEC Zwolle zijn! Voor alle sponsoren was er een driedaagse trip georganiseerd en in het stadion zaten ook nog eens 2.500 trouwe PEC Zwolle-supporters. Helaas wonnen we niet, maar het was een unieke ervaring die we niet snel zullen vergeten.


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?     

Een exact bedrijf kan ik niet noemen, maar een bedrijf met een mooi verhaal kan ik altijd erg waarderen. Daarnaast denk ik dat we bij PEC Zwolle meer productiebedrijven, import en export ondernemingen en organisaties gespecialiseerd in e-commerce kunnen gebruiken. Nu zie je in de Businessclub veel dienstverleners, en daar is niets mis mee natuurlijk, maar bij elk type bedrijf hoort ook weer een andere soort ondernemer. Er zou zo een interessante mix ontstaan. En als wij vervolgens het transport en de logistiek voor ze kunnen uitvoeren is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen…


Meer informatie  

CTS GROUP

Eredivisie partners