Sponsor in de Spotlight

Sponsor in de Spotlight

PEC Zwolle zet regelmatig één van haar sponsoren in de spotlight. Deze keer zijn de spotlights gericht op Riwal Hoogwerkers.

Stel uzelf voor

Wij zijn Matthijs Spies en Xander Appeldoorn van Riwal Hoogwerkers.


Ik (Matthijs) ben als accountmanager verhuur werkzaam in de regio Zwolle. Sinds november 2018 werk ik bij Riwal en in totaal ben ik ruim 10 jaar werkzaam in de verhuurbranche. Tot vorig jaar heb ik gevoetbald bij CSV Apeldoorn en AGOVV.


Ik (Xander) ben sinds 2013 vestigingsmanager van de regio Noord-Oost Nederland. Hieronder behoren onder andere de vestigingen Zwolle, Groningen en Hengelo. In totaal ben ik ruim 22 jaar werkzaam in de verhuurbranche.


Wat doet uw bedrijf? 

Riwal is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van diesel- en elektrisch aangedreven hoogwerkmaterieel. Wij verhuren, verkopen hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Daarnaast is het ook mogelijk om in een van onze locaties of via de Virtual Reality trainingssimulator een opleiding te volgen. Heeft u onderhoud of onderdelen nodig voor hoogwerkmaterieel dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze verhuurvloot bevat meer dan 3.000 machines verspreid over 7 vestigingen. Deze vestigingen zitten verspreid over Nederland en bieden een landelijke dekking, waardoor we altijd bij u in de buurt zijn. In de afgelopen jaren hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid, die we graag willen delen met onze klanten om ze verder te helpen. Wij denken graag mee met klanten om vervolgens tot innovatieve en duurzame oplossingen te komen.


Veilig, efficiënt en duurzaam werken op hoogte in combinatie met onze innovatie oplossingen zijn de belangrijkste speerpunten van onze strategie. Om onze processen zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de klant, vragen wij feedback aan onze klanten. Op die manier kunnen wij onze processen continu verbeteren waardoor we onze klanten kunnen voorzien van de beste producten en de beste klantervaring. 


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Riwal draagt van oudsher een warm hart uit naar voetbal en heeft business seats bij vier andere Nederlandse clubs en is daarnaast al jaren hoofdsponsor van FC Dordrecht. De zevende vestiging zal in november 2019 officieel geopend worden in Zwolle. We hopen door sponsorschap bij PEC Zwolle meer naamsbekendheid te verkrijgen en actief deel te nemen aan een gevarieerd netwerk. Het is voor Riwal namelijk ook van belang om lokaal betrokken te zijn in de omgeving en daar sluit het sponsorschap en de daaruit voortvloeiende contacten dus goed bij aan. 


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?

De voetbaltraining ’s ochtends om 07:15 uur in het PEC Zwolle stadion met het voetbalteam van de Businessclub. En daarnaast natuurlijk de vier doelpunten van Reza Ghoochannejhad in de wedstrijd PEC Zwolle tegen RKC Waalwijk


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?

Dat maakt ons eigenlijk niet uit, hoe meer, hoe beter. Maar uiteraard komen wij het liefst in contact met bedrijven die 'veilig willen werken op hoogte!'.

Vorige Sponsoren in de Spotlight

Blåkläder Workwear

Theo Tekst + Fotografie

Smash AV

Claassen, Moolenbeek & Partners

Sportverlichting.com

Kip2Day (Zwolle)

Koops Consultancy

Covebo Uitzendgroep

Hemmink B.V.

Firm & Finance Advocaten

4coatings

Iedema Projectstoffeerders

Rabobank IJsseldelta

Braspenning Coiffures

Vriendelijk Verhaald

B+K Alusystemen BV

Veldhuis Adviesgroep

Elzinga Catering

Bureau CK

Atlant.co

De Koperen Hoogte

Team Value

TIFA Lemele

On Campus

Stella

Roscom Promotie

Get Work

4IT Professionals

The College Development Centre

Subvention

Volvo Nieuwenhuijse

Flexible +

QOORE Recruitment

ViadeBruin

CTS GROUP

Xenz Bathroom Products

Rabelink Finance Consultancy (RFC)

PACKcenter

Synopia B.V.

Supreme Reclame

Wegbeveiliging Staphorst BV

Stacon Plaatbewerking bv

Infracom ICT

Slukom Afbouw BV

De Witte Assurantiën

Elabo BV

Flexpoint

Van `t Veen Schildersbedrijf BV

Re-Actief Zorghulpmiddelen BV

Van Heerde Licht

Salland Electronics

Bus Industrial Tools

Jumbo Van Andel

De Koperen Ezel

KUBUS Zwolle

S4Financials B.V. 

Crowdmedia

F&J webcreation

Harskamp Daken BV

Vilton B.V.

Eredivisie partners