S4Financials B.V.

S4Financials B.V.

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Jeroen Jansen, eigenaar en oprichter van S4Financials B.V.

Wie bent u?  

Mijn naam is Jeroen Jansen en ik ben samen met Marcel Blanken eigenaar en oprichter van S4Financials B.V.  


Wat doet uw bedrijf?  

S4Financials ontwikkelt generieke cloud software, waarvan S4Dunning voor efficiënt debiteurenbeheer de bekendste is. S4Dunning is eenvoudig te koppelen aan ieder financieel systeem en zorgt voor het snel en gemakkelijk digitaal versturen van betalingsherinneringen. Daarnaast beschikt ons systeem over een agendafunctie en de mogelijkheid om notities en disputen vast te leggen, waardoor alles rondom de debiteuren in één oogopslag te zien is. Verder beschikt het systeem over een app die bijvoorbeeld door accountmanagers kan worden gebruikt om de laatste stand van zaken te bekijken. Tot slot beschikt het systeem over uitgebreide analyse- en rapportage mogelijkheden. Naast S4Dunning kunnen organisaties ook gebruik maken van S4POP om meer controle te verkrijgen op het inkoop- en bestelproces middels autorisatie workflows en analyses op de uitgaven.  


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?  

PEC Zwolle is sinds een aantal jaren actief op het hoogste niveau en heeft reële doelstellingen en ambities die met een beperkt budget waargemaakt moeten worden. Dit gebeurt in een professionele omgeving, waarin de sfeer en uitstraling naar buiten erg belangrijk zijn. Dit sluit enorm goed aan bij onze positie in de markt en de manier waarop wij onze bedrijfsvoering doen.  


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?  

Dat is toch wel dat wij tijdens onze rondleiding door het stadion een balletje hebben getrapt op de nieuwe grasmat in het MAC3PARK stadion met Jurian op de goal.  


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de Businessclub van PEC Zwolle zien?  

Ieder bedrijf dat zich thuis voelt in een open, gemoedelijke en ambitieuze omgeving zal zich thuis voelen bij de Businessclub van PEC Zwolle.  


Meer informatie  

S4Financials B.V.  

Eredivisie partners