Rabobank IJsseldelta

Rabobank IJsseldelta

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Deze week maakt u kennis met Rabobank IJsseldelta.

1 Wie bent u?

Van Rabobank Regio Zwolle, van rechts naar links (zie onderstaande foto): Klaas Feenstra, Evert van Dijk, Gert de Leeuw, Duran Vonck, Maurice Bergman en Tonie Welmers .

 

2 Wat doet uw bedrijf?

Als bankier zijn wij meer dan alleen uw partner in de financiële dienstverlening. We zijn lokaal betrokken en weten als geen ander wat er speelt in de regio Zwolle. We zorgen ervoor dat ondernemers uit de regio elkaar ontmoeten en hun kennis delen en vergroten. Ook zetten we de belangrijke thema’s van de regio centraal. Denk hierbij aan circulair ondernemen, de energie transitie of technische innovatie. Hiermee helpen we ondernemers én inwoners om samen te bouwen aan een sterke en vitale regio Zwolle!


3 Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?

Dankzij het sterke netwerk van PEC Zwolle vinden wij partners die met ons mee willen bouwen aan de regio. Samen met PEC Zwolle United zetten we economische en maatschappelijke ontwikkelingen op de agenda. Vitaal ouder worden, het versterken van sport- en cultuurverenigingen en financieel zelfredzaam zijn, zijn hier mooie voorbeelden van.”

 

Meer informatie 

Rabobank IJsseldelta

Eredivisie partners