PECMAN 038

PECMAN 038

Stefan Vellinga, vooral ook bekend onder de naam 'PECMAN', is een echte Zwollenaar en al vanaf het eerste uur betrokken bij PEC Zwolle eSports. Stefan was namelijk de allereerste eSporter van de club. Naast dat hij supporter in hart en nieren van de clubs is, heeft hij ook zelf in de jeugd van PEC Zwolle gespeeld. Naast het fanatiek gamen studeert hij voor docent Lichamelijke Opvoeding op de CALO aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Stefan, of in dit geval beter gezegd PECMAN, is razend populair bij de jonge doelgroep en heeft de club tweemaal vertegenwoordigd in de eDivisie. Dit seizoen richt Stefan zich met name op regionale activiteiten van de club in samenwerking met partners.

Naast dat hij supporter in hart en nieren van de clubs is, heeft hij ook zelf in de jeugd van PEC Zwolle gespeeld. Naast het fanatiek gamen studeert hij voor docent lichamelijke opvoeding op de CALO aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Stefan, of in dit geval beter gezegd PECMAN, is razend populair bij de jonge doelgroep en heeft de club tweemaal vertegenwoordigd in de eDivisie. Dit seizoen richt Stefan zich met name op regionale activiteiten van de club in samenwerking met partners, ondersteunt hij zijn maatje Tony en richt zich op de zogenaamde Weekend Leagues.


Met het PEC Zwolle eSports Team, bestaande uit Tony Kok en Stefan Vellinga, heeft de club het beste van beide werelden in huis; regionale betrokkenheid mét (inter)nationale allure, waarmee de club zowel de breedte als de top van deze tak van sport kan bedienen. Stefan, de regionale jongen van de club die vanaf het eerste uur betrokken is. En Tony, de internationale topper die PEC Zwolle eSports sterk kan vertegenwoordigen op internationaal niveau en het merk nog beter in de markt kan zetten. Beide eSporters zijn ook inzetbaar voor activiteiten van de club en uiteraard voor partners.


Stefan Vellinga

Eredivisie partners