On Campus

On Campus

PEC Zwolle zet iedere week één van haar sponsoren in de spotlight. Aan de hand van vijf vragen maakt u deze week kennis met onze sponsor: Wouter de Haas van On Campus.

Wie bent u?  

Wouter de Haas, directeur van On Campus, het sportcomplex op de campus van Windesheim.


Wat doet uw bedrijf?    

On Campus is een multifunctioneel sportcomplex met drie zwembaden, een fitnesscentrum, klimhal, judozaal, CrossCamp box en veertien sportzalen. Mensen uit de regio Zwolle kunnen bij ons sporten en bewegen, individueel of in groepsverband. Met zoveel faciliteiten onder één dak kunnen wij aan veel sportwensen voldoen. Daarnaast faciliteren we voor de Calo het sportonderwijs van alle sportopleidingen van Windesheim.


Waarom bent u sponsor van PEC Zwolle?    

On Campus wil als sportcentrum samenwerkingen tussen verschillende 'takken van sport’ in de regio Zwolle ondersteunen. Onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties, sportclubs, verenigingen, zwemscholen en zorgorganisaties maken gebruik van onze faciliteiten. Wij voelen ons sterk verbonden met Zwolle en steunen daarom ook graag onze regionale voetbaltrots.


Wat is uw leukste herinnering aan PEC Zwolle?    

Alle middag-thuiswedstrijden die ik regelmatig met mijn kinderen bezoek. Door de gezelligheid en saamhorigheid in het stadion is het altijd een feest!


Welk bedrijf wilt u ook graag bij de businessclub van PEC Zwolle zien?   

Onze partner, hogeschool Windesheim natuurlijk.


Meer informatie 

On Campus

Eredivisie partners