Zaterdag eerste oefenduel PEC Zwolle

Zaterdag eerste oefenduel PEC Zwolle

Dit weekend speelt PEC Zwolle de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Zaterdag is om 17.00 uur FC Dalfsen de tegenstander op Sportpark De Elshof in Wijthmen.

Trainer John Stegeman kan zaterdag nog niet beschikken over Yuta Nakayama en Darryl Lachman. Eerstgenoemde is van de week met Japan uitgeschakeld op de Copa America en geniet van een korte, maar welverdiende vakantie. Lachman neemt met Curaçao deel aan de Gold Cup en staat inmiddels knap in de kwartfinale waarin het de Verenigde Staten treft. Nieuwkomers Xavier Mous, Michael Zetteler en Etienne Reijnen behoren wel tot het keurkorps van Stegeman. Vorig seizoen stonden beide teams ook tegenover elkaar in de voorbereiding. Voor PEC Zwolle was het toentertijd de derde oefenwedstrijd van de campagne. De Blauwvingers zegevierden met 0-5.


Kaarten voor het oefenduel zijn zaterdag te koop aan de kassa’s in Wijthmen. Tickets zijn verkrijgbaar voor €10,-, jeugd tot en met 12 jaar kan voor €5,- naar binnen.


Bijzonderheden:

- Het is niet toegestaan de velden van VV Wijthmen te betreden.

- Kom indien mogelijk met de fiets naar Wijthmen, vanaf het MAC3PARK stadion is het ongeveer 20 minuten trappen.   

- Voor mensen die toch met de auto komen het vriendelijke verzoek dit uitsluitend te doen via de Heinoseweg/Kroesenallee.   

- Volg de instructies van de verkeersregelaars en vrijwilligers te allen tijde op.

- Parkeer je auto niet aan de Erfgenamenweg, want dan kan je een bekeuring verwachten.    

- De kantine van VV Wijthmen is geopend.   

- De standaardvoorwaarden van de KNVB en VV Wijthmen zijn van kracht.

- Ouders met (jonge) kinderen worden vriendelijk verzocht om aan de lange zijde plaats te nemen en dus niet achter één van de twee doelen.