Vrijwilligers PEC Zwolle genieten volop

Vrijwilligers PEC Zwolle genieten volop

Het is een ware traditie, de jaarlijkse vrijwilligersavond van PEC Zwolle. Dinsdagavond 10 december legden de spelers, speelsters, staf en kantoororganisatie de talrijke vrijwilligers wederom in de watten.

Op dit moment heeft de club ruim 360 vrijwilligers, inclusief de supportersvereniging. Een groot deel was dinsdagavond aanwezig en werd welkom geheten door aanvoerder Bram van Polen, Pelle Clement en technisch manager Mike Willems. Algemeen manager Jeroen van Leeuwen verzorgde het openingswoord waarin hij het 'PEC-gevoel' onder de aandacht bracht. Uiteraard werden er ook jubilarissen naar voren gehaald. Ronald Brugman en Ernest van Voorst, die respectievelijk als steward en gastheer van de perskamer al 25 jaar hun vrijwilligerswerk met veel passie uitvoeren, werden naar voren gehaald. Jan Willem Oldenhuizing, in 2018 uitgeroepen tot 'Vrijwilliger van het Jaar' stond zijn titel af aan niet één maar twee personen. Piet en Ineke Flierjans namen deze titel over. Het onafscheidelijke echtpaar verzet al jarenlang dag in dag uit veel werk in de keuken en het spelershome. Uit handen van Van Leeuwen kreeg het tweetal bloemen en een dinerbon.


Ook dit jaar gingen de vrijwilligers niet met lege handen naar huis. Aan het einde van de avond konden namelijk de kerstpakketten worden afgehaald, overhandigd door Thomas Bruns, Reza Ghoochannejhad, Sam Kersten, Jarno Westerman en Dean Huiberts.


Bij deze bedankt PEC Zwolle nogmaals alle vrijwilligers voor hun inzet het voorbije jaar! Samen kijken we terug op een gezellige avond. Vrijwilligers die niet in de gelegenheid waren hun kerstpakket dinsdagavond mee te nemen, kunnen deze nog t/m vrijdag 20 december afhalen in de PEC Zwolle Fanshop.