Vrijwilligers genieten van avond vol verwennerij

Vrijwilligers genieten van avond vol verwennerij

Op dinsdagavond 11 december werden alle 370 vrijwilligers van de club in het zonnetje gezet. In het spelershome in het MAC3PARK stadion zorgden de spelers en de staf van het eerste elftal ervoor dat de vrijwilligers een gezellige avond hadden. Eveneens maakte algemeen manager Jeroen van Leeuwen bekend wie de vrijwilliger van het jaar geworden was.

De vrijwilligers werden welkom geheten, onder het genot van een glaasje bubbels, door trainer/coach John van ’t Schip en aanvoerder Bram van Polen. Een DJ zorgde voor gezellige meezingers en Kingsley Ehizibue gooide de heupen weer eens goed los. Onder anderen Mike van Duinen en Younes Namli kwamen langs met een lekker hapje en met Zian Flemming en Denis Genreau achter de bar bleven de glazen goed gevuld. 


Tijdens het officiële gedeelte sprak Van Leeuwen de dankbaarheid uit naar alle vrijwilligers. Jubilarissen Mineke van Halen (25 jaar vrijwilliger), Wim de Weerdt (30 jaar actief als medewerker/vrijwilliger) en Johan v/d Vegte (30 jaar vrijwilliger) werden extra in het zonnetje gezet. Tot slot werd veiligheidscoördinator Jan Willem Oldenhuizing uitgeroepen tot PEC Zwolle vrijwilliger van het jaar 2018.  


Natuurlijk stonden aan het eind van de avond de kerstpakketten klaar om overhandigd te worden. Gustavo Hamer en Sepp van den Berg stonden paraat om iedereen van een pakket te voorzien. Uiteraard was er ook tijd voor een plaatje en een praatje. Al met al was het een geslaagde avond.

Onze partners