Vrijdagavond return Eredivisie Cup

Vrijdagavond return Eredivisie Cup

PEC Zwolle Vrouwen speelt vrijdagavond in de derde en laatste ronde van de Eredivisie Cup de return tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De aftrap in het MAC3PARK stadion is om 19.30 uur.

Het is niet de eerste keer dat beide ploegen dit seizoen tegenover elkaar staan. Ook in de eerste ronde van de Eredivisie Cup speelden de clubs uit Barendrecht en Zwolle in een tweeluik tegen elkaar. Die ronde wisten de dames van trainer/coach Joran Pot over twee duels eenvoudig te zegevieren. Ook nu is de uitgangspositie riant, want vorige week werd in Zuid-Holland al met 1-3 gewonnen. In de competitie speelden beide ploegen in Zwolle gelijk, het duel in Barendrecht staat voor komende maand op het programma.


Support

Kom vrijdagavond naar het MAC3PARK stadion en moedig PEC Zwolle Vrouwen aan. Al vanaf €3,- ben je verzekerd van een kaartje. Koop 'm hier. En als seizoenkaarthouder van PEC Zwolle kun je zelfs een gratis kaart afhalen in de PEC Zwolle Fanshop. Deze is vanaf 18.30 uur geopend. De aftrap is om 19.30 uur.