Vrijdag verwachte verkeersdrukte rondom MAC3PARK Stadion

Vrijdag verwachte verkeersdrukte rondom MAC3PARK Stadion

Vrijdagavond speelt PEC Zwolle om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Rondom het MAC3PARK Stadion en de toegangswegen hiernaartoe wordt het mogelijk extra druk. Kom daarom bijtijds naar het stadion, zodat je voor de aftrap op je plek bent.

Landstede

Vrijdag houdt Landstede MBO namelijk een open dag van 16:30 tot 20:30 uur. Hierdoor is er beperkte parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen rondom het stadion, maar mogelijk ook elders in de directe omgeving. Daarnaast zal het drukker zijn op de volgende wegen: Boerendanserdijk, Rechterland, Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg, Dokterspad en Dokter Denekampweg. Kom indien mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.


Drukte rondom vorige thuiswedstrijd

Na afloop van de vorige thuiswedstrijd kwamen er veel klachten binnen over de slechte doorstroom van het verkeer. Dit had te maken met het feit dat er meerdere aanrijdingen hadden plaatsgevonden, waardoor het verkeer werd opgehouden.


Kaarten PEC Zwolle - TOP Oss

Heb je nog geen kaarten gekocht voor de wedstrijd van vrijdagavond? Klik dan hier en koop al vanaf 7,50 een kaartje.Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023