Vijf spelers op pad met nationale team

Vijf spelers op pad met nationale team

Uit de hoofdselectie van PEC Zwolle vliegen de komende periode vijf spelers uit om voor hun nationaal team uit te komen. Hieronder zie je het volledige overzicht en de wedstrijden die onze mannen gaan afwerken.

Thomas Lam

De verdediger speelt twee EK-kwalificatiewedstrijden met Finland. Op zaterdag 23 maart uit tegen Italië en drie dagen later op dinsdag 26 maart in en tegen Armenië.


Darryl Lachman

Ook de andere centrale verdediger van de club, Darryl Lachman, gaat op reis. Hij speelt op zaterdag 23 maart met Curacao de uitwedstrijd tegen Antigua & Barbuda in de strijd om de Nations League.


Yuta Nakayama

Verdediger Yuta Nakayama maakt zich met Jong Japan op voor een drietal kwalificatiewedstrijden voor de Azie Cup Onder 23. De beloften van Japan spelen thuis tegen Macau (vrijdag 22 maart), uit tegen Timor-Leste (zondag 24 maart) en sluiten af met een thuiswedstrijd tegen Myanmar (dinsdag 26 maart).


Denis Genreau

Voor Denis Genreau en Jong Australië begint de kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 deze periode. Er worden meteen drie uitwedstrijden afgewerkt in Azië. Zo treffen de ‘Aussies’ vrijdag 22 maart Cambodja, zondag 24 maart Taiwan en dinsdag 26 maart Zuid-Korea.


Sepp van den Berg

Met Oranje O19 komt Sepp van den Berg de komende periode uit in een UEFA Elite Round Tournament. De duels tegen de leeftijdsgenoten van Wales, Slovenië en Spanje worden in eigen land afgewerkt op de sportterreinen van Achilles 1894 en HHC Hardenberg.