Van Wijnen verlengt strategisch partnership PEC Zwolle

Van Wijnen verlengt strategisch partnership PEC Zwolle

Opnieuw heeft een strategisch partner van de club het contract verlengd. Nadat onlangs hoofdsponsor Molecaten bijtekende, heeft nu Van Wijnen de bestaande overeenkomst verlengd.

Jolanda Comino, directeur Van Wijnen: ,,PEC Zwolle staat middenin de regio op sportief, economisch en maatschappelijk gebied. Ook wij voelen ons zeer betrokken bij onze regio en zijn dan ook al enkele jaren maatschappelijk partner van de club. Wij zijn er daarnaast trots op dat wij in het verleden - en vrij recent nog bij de realisatie van de mindervalidentribune - als sponsor een bijdrage konden leveren aan het stadion en hopen dat ook in de toekomst te blijven doen."


Edwin Peterman, commercieel directeur PEC Zwolle: ,,We zijn er trots op dat het ons wederom is gelukt een strategisch partner langer aan ons te binden. Van Wijnen is al geruime tijd sponsor en maatschappelijk partner van de club. Hiermee investeert Van Wijnen in het welzijn van onze regio waarbij participatie en verbinding van diverse doelgroepen centraal staat. Het is mooi dat onze samenwerking nu wederom een vervolg krijgt. Overigens mooi om te vermelden, we verwachten de komende periode nog meer verlengingen van andere strategisch partners te realiseren.”


Van Wijnen

In 1907 begonnen met timmerwerk, daarna doorontwikkeld tot bouwers en inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf dat meer is dan dat. Van Wijnen helpt mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, leren en leven verhogen. Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, beheert en onderhoudt.


Op de foto (vlnr) Jolanda Comino (Van Wijnen), Edwin Peterman (PEC Zwolle) en Jeroen de Boed (Van Wijnen).