Update: geen losse ticketverkoop Vitesse en Ajax

Update: geen losse ticketverkoop Vitesse en Ajax

Zondag 15 augustus start het nieuwe Eredivisie-seizoen voor PEC Zwolle met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een kleine maand later is landskampioen Ajax de volgende tegenstander in het MAC3PARK stadion. Voor beide wedstrijden geldt dat, op basis van de huidige capaciteit (2/3), er geen losse ticketverkoop is. Alleen sponsoren en supporters met een seizoenkaart hebben bij deze duels toegang.

Zakelijke hoofdtribune

Sponsoren met een lopende overeenkomst hebben gegarandeerd toegang tot de thuiswedstrijden tegen Vitesse en Ajax (op basis van de huidige 2/3 capaciteit). Wilt u er bij de start van het nieuwe seizoen live bij zijn met uw relaties /collega’s? Neem dan contact op met ons commerciële team via een van uw vertrouwde accountmanagers of via commercie@peczwolle.nl.


Let op: de tweede verdieping (Wensink Lease Loge, Baker Tilly Loge Plus en de Lounges) is bijna uitverkocht. Voor de eerste verdieping is er op dit moment nog beschikbaarheid.


Publieke tribunes

Door de enorme animo voor seizoenkaarten voor onze publieke tribunes zijn we, met de huidige capaciteit van 2/3, zo goed als uitverkocht. Momenteel zijn er nog 100 seizoenkaarten beschikbaar, die toegang geven tot alle thuiswedstrijden dit seizoen en daarmee ook de thuiswedstrijden tegen Vitesse en Ajax.


Wil jij er komend seizoen live bij zijn? Jouw seizoenkaart bestel je hier eenvoudig online of neem contact op met ons ticketing team via info@peczwolle.nl of 038-4534948 (doordeweekse dagen van 08.30 uur tot 17.00 uur).

Eredivisie partners