Trainingsweek met twee oefenduels

Trainingsweek met twee oefenduels

De komende week speelt PEC Zwolle twee oefenduels en staan er vier trainingen op drie verschillende locaties gepland. Hieronder tref je de tijdstippen aan.

Maandag 26 juli

10.30 uur: Training (VV Wijthmen)


Dinsdag 27 juli

19.00 uur (Nederlandse tijd): Training (Atatürk Olympisch stadion, Istanbul)


Woensdag 28 juli

18.00 uur (Nederlandse tijd): Fenerbahçe SK - PEC Zwolle (Atatürk Olympisch stadion, Istanbul)


Donderdag 29 juli

12.00 uur: Training (MAC3PARK stadion)


Vrijdag 30 juli

10.30 uur: Training (VV Wijthmen)


Zaterdag: 1 augustus

18.45 uur: PEC Zwolle - sc Heerenveen (MAC3PARK stadion, toegankelijk)


Zondag 2 augustus

Facultatief


Let wel, dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Facultatief

Op facultatieve trainingsdagen werkt (een groot gedeelte van) de selectie een individuele training af. Hiervoor krijgen de spelers een programma mee naar huis. Ook zijn er voetballers die op deze dagen wel op de club aanwezig zijn, voor behandelingen dan wel een extra oefensessie in de sportschool of op het veld.


Interne training

Onder een interne training wordt de sportschool of een pilates-les verstaan.


Besloten oefenduel

Een besloten oefenduel is niet toegankelijk voor publiek. Reden hiervoor is dat de club vanuit de lokale autoriteiten geen toestemming heeft gekregen om publiek toe te laten.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van een competitiewedstrijd te verschijnen, kan het zijn dat er soms besloten wordt getraind. Dit zal voornamelijk gedurende het seizoen zijn. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.


De spelers van PEC Zwolle worden, conform de regelgeving vanuit de KNVB, wekelijks meerdere keren getest op COVID-19 en begeven zich, wanneer zij zich op de club bevinden, in een bubbel. Uitgangspunt is dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden moet worden tussen spelers/stafleden en bezoekers en dat het vooralsnog niet is toegestaan om handtekeningen of fotoverzoeken van en met spelers/stafleden te realiseren. PEC Zwolle rekent op ieders begrip en medewerking en hoopt dat dit weer een nieuwe stap is richting het oude normaal.

Eredivisie partners