Trainingsschema selectie

Trainingsschema selectie

De laatste trainingsweek voordat op zondag het nieuwe seizoen begint voor PEC Zwolle met de thuiswedstrijd tegen De Graafschap. Hieronder het trainingsschema voor de komende week.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick '28 of in het MAC3PARK stadion.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Het bezoeken van trainingen kan vanaf heden weer. Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK stadion

Trainingen in het MAC3PARK stadion zijn in de voorbereiding open voor publiek. Toeschouwers kunnen via het hek in de hoek tussen de Fred Patrick tribune en de Klaas Drost tribune het stadion betreden. Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.


Trainingsschema week 31


Maandag 1 augustus

Vrij


Dinsdag 2 augustus

10:30 uur (Be Quick '28)

14:00 uur (MAC3PARK stadion, intern)


Woensdag 3 augustus

10:30 uur (Be Quick '28)

15:00 uur (Be Quick '28)


Donderdag 4 augustus

Vrij


Vrijdag 5 augustus

10:30 uur (Be Quick '28, besloten)


Zaterdag 6 augustus

10:30 uur (Be Quick '28)


Zondag 7 augustus

12:15 uur PEC Zwolle - De Graafschap (koop hier tickets)Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Divisiepartners