Trainingsschema richting NAC Breda-uit

Trainingsschema richting NAC Breda-uit

Nog één wedstrijd voordat de WK-break aanvangt. Zaterdagavond speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. Het trainingsschema ziet er als volgt uit.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick '28 of in het MAC3PARK Stadion.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.


Trainingsschema week 46


Maandag 14 november

Vrij


Dinsdag 15 november

10:30 uur (VV Wijthmen)


Woensdag 16 november

10:30 uur (Be Quick '28)

14:00 uur (Intern)


Donderdag 17 november

10:30 uur (Besloten)


Vrijdag 18 november

10:30 uur (Be Quick '28)


Zaterdag 19 november

21:00 uur NAC Breda - PEC Zwolle


Zondag 20 november

10:30 uur (Be Quick '28)


Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.