Trainingsschema richting NAC Breda-thuis

Trainingsschema richting NAC Breda-thuis

Dinsdag begint PEC Zwolle aan de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Die wedstrijd wordt vrijdagavond om 20:00 uur gespeeld in het MAC3PARK Stadion.

Trainingsschema week 11


Dinsdag 14 maart

10:30 uur (Be Quick '28)

13:30 uur (Intern)


Woensdag 15 maart

10:30 uur (Besloten)

13:30 uur (Intern)


Donderdag 16 maart

10:30 uur (Besloten)

13:30 uur (Intern)


Vrijdag 17 maart

PEC Zwolle - NAC Breda


Zaterdag 18 maart

Vrij


Zondag 19 maart

Vrij


Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken wanneer deze op de velden van Be Quick '28 plaatsvinden.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk en is logischerwijs niet te bezoeken.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.


Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.