Trainingsschema deze week

Trainingsschema deze week

De selectie start vandaag de voorbereiding op de belangrijke thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Blauwvingers trainen in aanloop naar dat duel vijf keer en doen dat op onderstaande momenten.

Maandag 27 september

10.30 uur: Training (Be Quick '28)

14.00 uur: Interne training (MAC3PARK stadion)


Dinsdag 28 september

10.30 uur: Training (Be Quick '28)

13.30 uur: Teamactiviteit


Woensdag 29 september

Facultatief


Donderdag 30 september

Training (besloten)


Vrijdag 1 oktober

10.30 uur: Training (Be Quick '28)


Zaterdag 2 oktober

20.00 uur: PEC Zwolle - sc Heerenveen


Zondag 3 oktober

10.30 uur: Training (intern)


Let wel, dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Kaartverkoop PEC Zwolle - sc Heerenveen

De thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen van zaterdag is de eerste wedstrijd die weer gespeeld wordt in een vol MAC3PARK stadion. Er geldt voor dit duel vrije verkoop, je hebt dus geen clubcard of seizoenkaart nodig om (extra) tickets aan te schaffen. Klik hier voor de online ticketshop van de club en koop vandaag nog jouw kaart!


Facultatief

Op facultatieve trainingsdagen werkt (een groot gedeelte van) de selectie een individuele training af. Hiervoor krijgen de spelers een programma mee naar huis. Ook zijn er voetballers die op deze dagen wel op de club aanwezig zijn, voor behandelingen dan wel een extra oefensessie in de sportschool of op het veld.


Besloten training

Vanuit voetbaltactische redenen heeft de training twee dagen voor de wedstrijd over het algemeen een besloten karakter. Dit houdt in dat deze oefensessie niet te bezoeken is voor publiek en pers.