Trainingsschema deze week

Trainingsschema deze week

Deze week staan er zes trainingen en de afsluitende oefenwedstrijd in Almelo tegen Heracles op het programma. Hieronder tref je alle tijden en locacties aan.

Maandag 2 augustus

facultatief


Dinsdag 3 augustus

10.30 uur: Training (VV Wijthmen)

14.00 uur: Training (Be Quick'28)


Woensdag 4 augustus

10.30 uur: Training (VV Wijthmen)

14.00 uur: Training (Be Quick'28)


Donderdag 5 augustus

facultatief


Vrijdag 6 augustus

10.30 uur: Training (vv Wijthmen)


Zaterdag: 7 augustus

16.00 uur: Heracles Almelo - PEC Zwolle (Erve Asito, Almelo)


Zondag 8 augustus

10.30 uur: Training (Be Quick'28)


Let wel, dit schema is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Facultatief

Op facultatieve trainingsdagen werkt (een groot gedeelte van) de selectie een individuele training af. Hiervoor krijgen de spelers een programma mee naar huis. Ook zijn er voetballers die op deze dagen wel op de club aanwezig zijn, voor behandelingen dan wel een extra oefensessie in de sportschool of op het veld.


De spelers van PEC Zwolle worden, conform de regelgeving vanuit de KNVB, wekelijks meerdere keren getest op COVID-19 en begeven zich, wanneer zij zich op de club bevinden, in een bubbel. Uitgangspunt is dat er altijd 1,5 meter afstand gehouden moet worden tussen spelers/stafleden en bezoekers en dat het vooralsnog niet is toegestaan om handtekeningen of fotoverzoeken van en met spelers/stafleden te realiseren. PEC Zwolle rekent op ieders begrip en medewerking en hoopt dat dit weer een nieuwe stap is richting het oude normaal.

Eredivisie partners