Support PEC Zwolle in Venlo

Support PEC Zwolle in Venlo

Zaterdag speelt PEC Zwolle de belangrijke uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Het duel in Limburg gaat om 19.45 uur van start en kan bezocht worden met de bus of auto. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

VVV-Venlo - PEC Zwolle

Zaterdag 14 december, 19.45 uur

Covebo stadion - De Koel -, Venlo


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om in de PEC Zwolle Fanshop jouw kaart te kopen. Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.


De bussen vertrekken zaterdag 14 december om 16.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Liever met de auto naar Venlo? Dat kan. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost €12,50. Het omwisselen van het omwisselbiljet naar een entreekaart kan op parkeerplaats Weerbroek bij Heteren aan de A50. Dit is mogelijk vanaf 18.00 uur. Parkeren bij het stadion kan op P2 in de bussluis van het gastenvak.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 13 december 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Bezoek aan de binnenstad van Venlo en gebruikmaken van het openbaar vervoer is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Venlo afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom Covebo stadion - De Koel - is niet toegestaan.

Eredivisie partners