Succesvolle PEC Zwolle Businessclubavond in Hedon

Succesvolle PEC Zwolle Businessclubavond in Hedon

Woensdagavond 12 september stond de eerste PEC Zwolle Businessclubavond op het programma. De feestelijke aangelegenheid vond ditmaal plaats in Hedon, het poppodium in het hart van de stad Zwolle. Naast het presenteren van de spelers en de staf werd er ook afscheid genomen van voormalig commercieel directeur Joost Broerse, die sinds 1 september in diezelfde functie werkzaam is bij FC Utrecht.

Bij een vertrek hoort uiteraard ook een nieuw gezicht. De nieuwe commercieel directeur Edwin Peterman werd voorgesteld door voorzitter Adriaan Visser. Peterman kwam gelijk met een primeur en vermeldde dat Glennis Grace op zaterdag 12 januari zal optreden tijdens de sPECtakel Business Party. Grace breekt momenteel door in Amerika en staat in de finale van America’s Got Talent. Naast de nieuwe commercieel directeur werd ook de nieuwe algemeen manager, Jeroen van Leeuwen, gepresenteerd.


Tussen alle officiële presentaties door vermaakten de Zwolse rappers Rico & Sticks de ruim 250 aanwezigen in de zaal met een spetterend optreden.


Benieuwd naar de inhoud van de speech van voorzitter Adriaan Visser, dan kan je hier terecht.

Bekijk hier de aftermovie.

 

Fotografie: Robert Westera en Patrick Denkers.