Steun PEC Zwolle vrijdag in Den Haag

Steun PEC Zwolle vrijdag in Den Haag

Aanstaande vrijdag speelt PEC Zwolle wederom een uitwedstrijd. Dit keer is ADO Den Haag de tegenstander. Ben jij ook weer aanwezig in het uitvak van het Cars Jeans stadion? Hieronder lees je de kaartverkoopinformatie. Op naar een net zo grandioze sfeer als afgelopen zaterdag in Heerenveen!

ADO Den Haag – PEC Zwolle

Vrijdag 15 februari, 20.00 uur

Eredivisie, speelronde 22

Cars Jeans stadion, Den Haag


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.


De uiterste vertrektijd van de bussen is vrijdag 15 februari om 17.15 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar de wedstrijd te gaan. Een autokaart kost €14,50. Het verplicht één op één omwisselen op de wedstrijddag vindt plaats bij het gastenvak van het Kyocera stadion vanaf 18.30 uur. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats en via de Fanshop en Supportersclub.


Online verkoop 

Bus- en autokaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders.


Data/tijden verkoop 

Tot en met donderdag 14 februari 17.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop online en in de PEC Zwolle Fanshop.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Per auto geldt een minimum van drie inzittenden.

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Den Haag is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar en in Den Haag alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Den Haag voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.