Steun PEC Zwolle in Breda

Steun PEC Zwolle in Breda

Over ongeveer twee weken speelt PEC Zwolle de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. In Breda is NAC op woensdag 15 mei om 19.30 uur de tegenstander. Sluit jij het seizoen met ons in Brabant af? Lees dan hieronder hoe je aan een entreebewijs komt.

NAC Breda – PEC Zwolle

Woensdag 15 mei, 19.30 uur

Rat Verlegh stadion, Breda


Busreis   

Kaarten voor de georganiseerde busreis kosten €24,- per persoon en kunnen zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop worden aangeschaft. De uiterste vertrektijd van de bussen is woensdag 15 mei om 16.00 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar de wedstrijd te gaan. Een autokaart kost €12,50. Het verplicht één op één omwisselen op de wedstrijddag vindt plaats bij de ingang van het gastenvak. Let wel; je dient met minimaal drie personen per auto af te reizen. Per auto kunnen de parkeerkaarten worden aangevraagd via een e-mail naar info@peczwolle.nl, vermeld daarbij namen en relatienummers. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats en via de Fanshop en Supportersclub.


Online verkoop 

Bus- en autokaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Per auto geldt een minimum van drie inzittenden.

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Breda is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruikmaken van het openbaar vervoer naar Breda alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Breda voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.


Datumwijziging

De wedstrijd NAC Breda - PEC Zwolle stond oorspronkelijk vastgesteld op zondag 28 april om 14.30 uur, maar is door de KNVB verplaatst. Heb je wel een kaartje voor 28 april, maar kan je 15 mei niet? Stuur dan een e-mail naar info@peczwolle.nl en krijg je geld retour.