Seizoenkaartenteller al op 4500

Seizoenkaartenteller al op 4500

Zaterdagochtend 9.00 uur startte PEC Zwolle met de nieuwe seizoenkaartcampagne en vanaf dat moment ging het hard. Direct op zaterdag en zondag werden de eerste mijlpalen behaald en donderdagochtend werd nummer 4500 bereikt.

En dat de seizoenkaarthouders niet alleen uit Zwolle komen bleek deze week ook. Naast uiteraard bezoekjes in de stad zelf, werden ook de dorpen en steden in de (wijde) omtrek aangedaan. De allereerste verlenger kwam uit Steenwijk en kreeg direct op zaterdagochtend bezoek van aanvoerder Bram van Polen. Maar ook in Dalfsen, Oldebroek, Epe, Nieuwleusen, Smilde en zelfs Den Haag werden seizoenkaarthouders opgezocht door onder meer trainer/coach John Stegeman, Mike van Duinen, verzorger Erwin Vloedgraven, keeperstrainer Diederik Boer, voorzitter Adriaan Visser, technisch manager Mike Willems, algemeen manager Jeroen van Leeuwen, commercieel directeur Edwin Peterman en zelfs mascotte Zwolfje ging in Drenthe op bezoek bij de jongste seizoenkaarthouder.


Donderdagochtend werd de 4500e seizoenkaarthouder die zijn kaart verlengd/besteld had bezocht. Het betrof een hele fanatieke 80-jarige supporter, die al zo'n 40 jaar trouw de thuiswedstrijden bezoekt. Ook werden er donderdag oproepen gedaan van verschillende oud-spelers die supporters bedankten voor hun steun of zelfs opriepen snel te verlengen. Onder meer Nicolai Brock-Madsen, Súni Olsen, Fred Benson en Johan van der Werff spraken de Blauwvingers online toe.


Tevens is er inmiddels ook een start gemaakt met de verlenging van zakelijke seizoenkaarten. Ook hier blijkt de clubliefde groot, wat inmiddels is ook daar de eerste mijlpaal in zicht.


Verleng of bestel je seizoenkaart

Je seizoenkaart nog niet verlengd? Of ben je nog geen seizoenkaarthouder, maar wil je de club wel supporteren? Klik dan hier.

Een overzicht van alle acties en bezoekjes gedurende deze campagne vind je hier.

Eredivisie partners