Scoor je stageplaats bij PEC Zwolle

Scoor je stageplaats bij PEC Zwolle

Het duurt nog even, maar voor het nieuwe seizoen (en het nieuwe schooljaar) zijn er weer schitterende stageplaatsen binnen het team Marketing & Communicatie van PEC Zwolle. Weet jij alles van social media of grafisch vormgeving en wil jij je talenten inzetten binnen onze mooie club? Bekijk dan hier onze stagevacatures.

Stage Social media

Bij PEC Zwolle zijn wij op zoek naar een creatieve stagiair(e) Social Media voor 32 of 40 uur per week. De stage zal vanaf juli/augustus 2023 óf augustus/september 2023 starten. Wij zijn op zoek naar een student met interesse in Social Media en alles wat daarbij komt kijken. Doe jij een opleiding in de richting van marketingcommunicatie? Dan is dit jouw kans om je talent in te zetten bij PEC Zwolle!


Afdeling Marketing & Communicatie

Op onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij continu actief bezig om verschillende platformen in te zetten met als doel het versterken van het merk PEC Zwolle. Alle online uitingen liggen in onze eigen handen. Dit betreft redactie, productie én publicatie. De afdeling MarCom richt zich op communicatie voor onder meer kaartverkoop, merchandise, social media, grafisch design en wedstrijdorganisatie.


Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Social media werk je mee aan alle social mediakanalen, waaronder Instagram, TikTok, Twitter, Facebook en YouTube. Je volgt alle PEC Zwolle-teams op de voet en zorgt ervoor dat supporters niks missen van hun favoriete club. Daarnaast ben je actief bezig met het bedenken en creëren van nieuwe concepten voor alle kanalen van PEC Zwolle.


Als stagiair(e) werk je mee aan alle online content waarin voetbal centraal staat. Je helpt daarom mee met zowel de creatie van videocontent als tekstuele content. Daarnaast denk je actief mee in de conceptfases van nieuwe (merchandise)campagnes. Je zult een grote rol krijgen in het maken en bewerken van diverse content, het is dus belangrijk en essentieel dat je kunt werken in Adobe Premiere Pro en Photoshop.


Concreet betekent dit:

-       Actief content verzinnen, creëren en plaatsen op al onze kanalen;

-       Creatief meedenken met het marketingteam;

-       Meedenken over social-activaties en (merchandise)campagnes.


Dit ben en heb jij:

·      Relevante MBO- of HBO-ervaring;

·      Veel affiniteit met social media en voetbal;

·      Ervaring met Adobe Premiere Pro/ Photoshop is een pre;

·      Flexibel inzetbaar, bereid om in weekenden en avonduren te werken;

·      Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

·      Durft de lat hoog te leggen voor jezelf en anderen;

·      Creatief en durft initiatief te nemen.

 

Solliciteren?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij heel graag jouw CV en motivatiebrief! Deze kun je sturen naar info@peczwolle.nl o.v.v. 'Stage Social media'.


*********************************************************************************


Stage Grafisch vormgever

Bij PEC Zwolle zijn wij ook op zoek naar een creatieve stagiair(e) Grafisch vormgever voor 32 of 40 uur per week. De stage zal vanaf augustus/september 2023 starten.

Wil jij je graag verder ontwikkelen en ben je een creatieve en zelfstandige student? Word je enthousiast van voetbal en wil je dagelijks meewerken aan het creëren van Champions League-content? Dan is dit de kans om je talent bij PEC Zwolle in te zetten!


Wat ga je doen?

Als stagiair(e) werk je mee aan alle online content waarin voetbal centraal staat. Je helpt mee met de creatie van matchday visuals, voorbereiden van media in het stadion op wedstrijddagen en andere publieke en zakelijke content. Daarnaast denk je actief mee in de conceptfases van nieuwe (merchandise)campagnes. Je zult een grote rol krijgen in het creatieve uitvoerende proces, het is dus belangrijk en essentieel dat je kunt werken in Adobe Photostop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign. Figma en Adobe XD zijn geen pre maar een nice to have.


Ben ben en heb jij:

·      Een teamplayer, die ook zelfstandig is en initiatief durft te nemen;

·      Je durft jezelf uit te dagen door de lat altijd hoger te leggen;

·      Creatief en affiniteit met voetbal;

·      Oog voor detail;

·      Enig aantoonbare ervaring of een portfolio van eerder werk (of stages);

·      Relevante MBO- of HBO-ervaring;

·      Flexibel inzetbaar, bereid om in weekenden en avonduren te werken;

·      Kennis van de Adobe pakketten;

·      Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.


Solliciteren?

Hebben wij je interesse gewekt voor deze stageplaats en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij heel graag jouw CV en motivatiebrief! Deze kun je sturen naar info@peczwolle.nl o.v.v. 'Stage Grafisch vormgever'.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023